Kerstvoorbereidingen

  Miriam van Tilburg     03-10-2021     Reacties (0)

Home Sweet Home is al een tijdje onderweg naar de kerst van 2021   Terwijl het buiten langzaam donkerder begint te worden en je jezelf 's avonds afvraagt zal ik niet even een lekkere warme trui aandoen? Is het team van Home Sweet Home al druk bezig met de “gezellige donkere dagen voor kerst” die er al weer aan zitten te komen. Nu zitten we alweer in het herstgetijde, maar toen het nog hartje zomer was en vele van ons heerlijk van de zomervakantie aan het genieten waren, hebben wij bezoekjes gebracht aan verschillende beurzen zowel nationaal als internationaal om kerst/winter inkopen te doen. Naast onze vaste leverancier Clayre & Eef, waar wij ook van bepaalde artikelen aardig wat voorraad hebben ingekocht, hebben wij ook kennis gemaakt met het prachtige assortiment van...

Lees meer




Winkelen in Dussen

Een deel van het online aanbod van Home Sweet Home is ook verkrijgbaar in onze winkel in Dussen. Wil je specifiek naar de winkel komen voor een artikel wat je in onze webshop hebt gezien, neem dan voor de zekerheid eerst contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit artikel voorradig is. De winkel in Dussen heeft onder andere 4 koopavonden door de week. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Kom je uit de buurt dan kun je je online bestelling nog sneller in huis hebben door deze af te halen in onze winkel.
Heb je een vvv cadeaukaart gehad ? Deze kun je bij Home Sweet Home zowel in de winkel als in de webshop inwisselen. De webshop giftcard is alleen online te verzilveren.