Artikel 14 algemene voorwaarden | cadeauvouchers | Home Sweet Home

Artikel 14 uit onze algemen voorwaarden inzak cadeauvouchers :

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Home Sweet Home uitgegeven cadeauvouchers die worden verkocht door Home Sweet Home

Iedere Cadeauvoucher code wordt slecht eenmaal verstrekt per mail

U dient de Cadeauvouchers met de daarbij behorende code zorgvuldig te bewaren. Ook in geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats.

Alleen originele Cadeauvouchers met codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Home Sweet Home te worden verstrekt. Home Sweet Home behoudt zich het recht voor om een Cadeauvoucher uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeauvouchers (de e-mail die door Home Sweet Home aan u is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

De waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de Cadeauvouchers/of in de uiting (e-mail) waarin de code is opgenomen.

Cadeauvouchers uitgegeven door Home Sweet Home zijn uitsluitend inwisselbaar op aankopen via www.homesweethomeonline.nl of in de winkel in Dussen.

Cadeauvouchers kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

Cadeauvouchers of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

De waarde van de cadeauvouchers dient in 1 maal gebruikt te worden in een bestelling. De eventuele restwaarde komt te vervallen indien de waarde van de cadeauvoucher hoger is dan de bestelling incl. verzendkosten.

De restwaarde is niet overdraagbaar. Als alternatief is er een mogelijkheid een nieuwe cadeauvoucher gelijktijdig met dezelfde bestelling mee te plaatsen die het dichtst bij het restbedrag in de buurt komt. Hiervoor ontvangt de klant een nieuwe cadeauvoucher met de gekozen waarde.

Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeauvouchers, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.

Het is niet toegestaan Cadeauvouchers of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeauvouchers wordt ontzegd.

Het is niet toegestaan Cadeauvouchers op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

Deze cadeauvouchers voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de cadeauvouchers voorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeauvouchers te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen Cadeauvouchers gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeauvouchers voorwaarden.

Per bestelling kan uit veiligheidsoverweging maximaal 1 Cadeauvoucher inwisselen.

Hebt u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeauvouchers of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen via een van de vele geboden mogelijkheden van Home Sweet Home.

 
Winkelen in Dussen

Een deel van het online aanbod van Home Sweet Home is ook verkrijgbaar in onze winkel in Dussen. Wil je specifiek naar de winkel komen voor een artikel wat je in onze webshop hebt gezien, neem dan voor de zekerheid eerst contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit artikel voorradig is. De winkel in Dussen heeft onder andere 4 koopavonden door de week. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Kom je uit de buurt dan kun je je online bestelling nog sneller in huis hebben door deze af te halen in onze winkel.
Heb je een vvv cadeaukaart gehad ? Deze kun je bij Home Sweet Home zowel in de winkel als in de webshop inwisselen. De webshop giftcard is alleen online te verzilveren.