Artikel 14 algemene voorwaarden | cadeauvouchers | Home Sweet Home

Artikel 14 uit onze algemen voorwaarden inzak cadeauvouchers :

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Home Sweet Home uitgegeven cadeauvouchers die worden verkocht door Home Sweet Home

Iedere Cadeauvoucher code wordt slecht eenmaal verstrekt per mail

U dient de Cadeauvouchers met de daarbij behorende code zorgvuldig te bewaren. Ook in geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats.

Alleen originele Cadeauvouchers met codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Home Sweet Home te worden verstrekt. Home Sweet Home behoudt zich het recht voor om een Cadeauvoucher uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeauvouchers (de e-mail die door Home Sweet Home aan u is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

De waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de Cadeauvouchers/of in de uiting (e-mail) waarin de code is opgenomen.

Cadeauvouchers uitgegeven door Home Sweet Home zijn uitsluitend inwisselbaar op aankopen via www.homesweethomeonline.nl of in de winkel in Dussen.

Cadeauvouchers kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

Cadeauvouchers of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

De waarde van de cadeauvouchers dient in 1 maal gebruikt te worden in een bestelling. De eventuele restwaarde komt te vervallen indien de waarde van de cadeauvoucher hoger is dan de bestelling incl. verzendkosten.

De restwaarde is niet overdraagbaar. Als alternatief is er een mogelijkheid een nieuwe cadeauvoucher gelijktijdig met dezelfde bestelling mee te plaatsen die het dichtst bij het restbedrag in de buurt komt. Hiervoor ontvangt de klant een nieuwe cadeauvoucher met de gekozen waarde.

Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeauvouchers, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.

Het is niet toegestaan Cadeauvouchers of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).

Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeauvouchers wordt ontzegd.

Het is niet toegestaan Cadeauvouchers op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

Deze cadeauvouchers voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de cadeauvouchers voorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeauvouchers te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen Cadeauvouchers gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeauvouchers voorwaarden.

Per bestelling kan uit veiligheidsoverweging maximaal 1 Cadeauvoucher inwisselen.

Hebt u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeauvouchers of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen via een van de vele geboden mogelijkheden van Home Sweet Home.
 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=1 inline=0]

VIND ONS OOK OP :

Vind Home Sweet Home Online ook op Facebook | Volg ons & Blijf op de hoogte Facebook

Volg Home Sweet Home online op Instagram Instagram
Whatsapp 06-45822114
 Volg Home Sweet Home Online op Pinters | Nieuwste artikelen Pinterest


UW PERSOONLIJKE OMGEVING

Log hier in voor uw accountgegevens Mijn Account


 

HOME SWEET HOME

De Sluis 8
4271 CZ Dussen
Nederland
T. 06-45822114
contact@homesweethomeonline.nl
B.T.W.: NL002111759B34
KvK: 53375343

Onze Service:

  • Een breed assortiment
  • Snelle levering via Postnl
  • Betaling met iDEAL, Creditcard
  • Achteraf betaling 
  • VVV giftcards inwisselbaar
  • Webshop giftcards inwisselbaar
  • Persoonlijk advies
  • Afhalen mogelijk
  • Fysieke winkel

Alle bedragen zijn inclusief BTW -

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
© 2020 Home Sweet Home   -   Privacy Policy   -   Algemene voorwaarden   -   Klachten ?