0
Winkelwagen

Keuken

Keuken
De keuken is een plaats in huis waar je bijzonder veel tijd in doorbrengt. Iedere dag geniet je bijvoorbeeld hier van je ontbijt of lunch, maak je de lekkerste gerechten klaar, doe je de afwas en de kinderen maken hun huiswerk rond het kookeiland. Doordat wij veel tijd in de keuken besteden heeft Home Sweet Home veel verschillende keukenaccessoires in het assortiment opgenomen zodat je kunt genieten van een praktische keuken met een uitstekend comfort.

Mooie decoratieve accessoires zorgen ervoor dat deze ruimte één wordt met de rest van het interieur. Met een bijpassend servies dek je in stijl de eettafel, met servetten kleed je de tafel extra leuk aan en een mooi opvallende voorraadpot voor in de servieskast. Heb je visite kun je met een etagère vol lekkernijen rondgaan en serveer je uit de stijlvolle karaffen die Home Sweet Home online in het assortiment heeft.


Maak kennis met de prachtige Mediteraanse tapas & serveerschalen van Dishes & Deco uit Tunesië of het Italiaans servies van Piccobella. Ook het merk Clayre & Eef mag zeker niet ontbreken bij jou in huis. Kijk eens rustig rond in deze categorie keuken en ontdek de hoeveelheid verschillende keukenaccessoires die Home Sweet Home aanbiedt.
Denk bijvoorbeeld aan Snijplanken, dienbladen, eierhouders, etagères, handdoekhouders, keukenrolhouders, theedozen, kop & schotel, mokken, borden en nog zo veel meer.

Vergeet vooral de categorie textiel niet met volop keus in schorten, broodmanden, gastendoekjes, ovenhandschoenen, pannenlappen, keukendoeken, servetten, placemats, tafelkleden & tafellopers.


Om alles per design overzichtelijker te maken hebben wij speciaal de categorie Shop op Serie gemaakt.