0
Winkelwagen

Houten kapstokken

Weergave:
 


Bezig met laden...

Met de kapstokken van het Italiaanse merk Bartolucci wordt jouw kamer erg uniek!


In de webshop van Home Sweet Home vindt je prachtige, leuke maar vooral unieke kapstokken van het Italiaanse merk Bartolucci. Een kapstok om bijvoorbeeld in de hal of in de kamer van jouw kindje op te hangen. Een aparte kapstok voor jouw kindje is niet alleen mooi qua decoratie, maar heeft ook als voordeel dat de peuter of kleuter zelf zijn of haar jas kan ophangen. Maar ook erg handig bijvoorbeeld voor de hydrofiele doeken en badcapes, meteen binnen handbereik!

In onze grote collectie vindt je altijd een leuke kinderkapstok van het merk Bartolucci voor bij je thuis. De kinderkapstokken zijn niet alleen vrolijk, leuk en exclusief, ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen zoals een kikker, konijn, kat, hond en natuurlijk de bekende houten pop Pinokkio. Zo zit er altijd een leuke kinderkapstok bij.

 

Maak de kapstokken nog specialer: laat het door Home Sweet Home personaliseren


Naast de gewone kapstokken van Bartolucci zijn er ook sleutelkapstokken verkrijgbaar bij Home Sweet Home Dussen. Bekijk nu het hele assortiment kinder & sleutel kapstokken samen met jouw kind hier en bestel de kapstok eenvoudig en snel online. De houten kapstokken van Bartolucci, die exclusief door Home Sweet Home naar Nederland zijn gehaald, zijn met de hand afgewerkt en zorgt ook voor een leuke aankleding van bijvoorbeeld de kinderkamer.
Op een aantal van de kapstokken is het zelfs mogelijk om het te laten personaliseren, waardoor er een uniek product ontstaat met de naam van jouw kind er op. *

De naam kun je tijdens het bestelproces ingeven en wordt 1 op 1 overgenomen, let dus op hoofdletters en leestekens!
Je ontvangt de naamsticker los met de kapstok, deze kun je dan zelf aanbrengen.

* Let op: Het personaliseren is niet op elke kapstok mogelijk.