0
Winkelwagen

Groeimeters & Nachtlampjes

Weergave:
 


Bezig met laden...

Bestel voordelig bij Home Sweet Home: Groeimeters van hout met verschillende figuren

In de webshop van Home Sweet Home vind je prachtige, leuke maar vooral unieke producten van het Italiaanse merk Bartolucci. Zoals de houten groeimeters wat ook te personaliseren is met bijvoorbeeld de naam van jouw kind waardoor er een uniek product ontstaat. *

Maak de tijd die je hebt als ze baby, peuter en kleuter zijn zo speciaal mogelijk.
Een groeimeter is niet alleen een mooie decoratie voor de slaap (baby) kamer maar hoe leuk, bijzonder en spannend is het om te zien hoeveel de kinderen zijn gegroeid.

De houten groeimeters van het Italiaanse merk Bartolucci, die exclusief door Home Sweet Home naar Nederland zijn gehaald, zijn met de hand afgewerkt en zorgt ook voor een leuke aankleding van bijvoorbeeld de kinderkamer. De groeimeters zijn met verschillende figuren verkrijgbaar, zoals een lieveheersbeestje, een konijn, de bekende houten pop Pinokkio en een kikker.

Personaliseren mogelijk

* De naam mag je tijdens het bestelproces ingeven en wordt 1 op 1 overgenomen, let dus op hoofdletters en leestekens! Je ontvangt de naamsticker los met de kapstok, deze kunt je dan zelf aanbrengen.

Onmisbaar in de kinderkamer: een (nacht) lampje van het Italiaanse merk Bartolucci

Met een nachtlampje van het merk Bartolucci is het nooit helemaal donker in huis en hoeft jouw kind niet bang te zijn, dat geeft een veilig gevoel. Met deze mooie houten nachtlampjes voor baby’s en kinderen heeft jouw kind altijd een lichtje bij de hand en zullen ze heerlijke zoete dromen hebben.

De met de hand afgewerkte houten nachtlampje voor in het stopcontact is een mooi hulpmiddel voor kinderen en is eigenlijk onmisbaar in de kinderkamer of babykamer. Kinderen zijn vaak bang in het donker en durven niet te gaan slapen.  Door een nachtlampje maakt het de kamer van jouw kind een stuk aangenamer.  Met een nachtlampje van Bartolucci in de vorm van een Ballerina, Lieveheersbeestje, Pinokkio, Vis, Uil of een vogeltje maakt het ook nog eens erg sfeervol. Bestel vandaag nog bij Home Sweet Home.