Retourneren & Ruilen

Retourneren is geen probleem en makkelijk te regelen bij Home Sweet Home.
Je kunt hieronder de benodigde gevens invullen van jouw bestelling en jouw retour aanmelden.

Is uw bestelling beschadigd aangekomen? Dan verwijzen wij je naar de pagina ''schade'' waar je de schade kan aanmelden:

https://homesweethomeonline.nl/schade

Onder de invulvelden tref je onze retourvoorwaarden duidelijk omschreven, indien je nog vragen hierover heeft stel jouw vraag per e-mail of whatsapp en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Het aanmelden van een retourzending kan enkel via deze pagina.

Je krijgt binnen 1 werkdag een link waarmee u een retourlabel kunt aanschaffen, uiteraard mag je de verzending op de juiste manier ook zelf regelen op het postkantoor nadat je deze hier heeft aangemeld.

Door gebruik te maken van dit formulier geef je automatisch aan dat je kennis hebt genomen van onderstaande retourvoorwaarden.
 

Kan ik mijn artikel ruilen?

Artikelen kunnen niet worden geruild. Mocht je een ander artikel willen ontvangen dan dien je het desbetreffende artikel binnen de retourtermijn terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.
Winkelen in Dussen

Een deel van het online aanbod van Home Sweet Home is ook verkrijgbaar in onze winkel in Dussen. Wil je specifiek naar de winkel komen voor een artikel wat je in onze webshop hebt gezien, neem dan voor de zekerheid eerst contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit artikel voorradig is. De winkel in Dussen heeft onder andere 4 koopavonden door de week. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Kom je uit de buurt dan kun je je online bestelling nog sneller in huis hebben door deze af te halen in onze winkel.
Heb je een vvv cadeaukaart gehad ? Deze kun je bij Home Sweet Home zowel in de winkel als in de webshop inwisselen. De webshop giftcard is alleen online te verzilveren.