0
Winkelwagen

Houten klokken

Weergave:
 


Bezig met laden...

Houten klokken Bartolucci online bij Home Sweet Home


Maak de tijd die je hebt als ze baby, peuter en kleuter zijn zo speciaal mogelijk. De houten klokken van het Italiaanse merk Bartolucci biedt voor de kids een speciaal assortiment aan met leuke klokken met verschillende figuren zoals een : lieveheersbeestje, schilpad, koe, hond, poes, bij, kikker en een beer met ballonnen, ook in een vorm van een wolk. Maar ook Pinokkio, de bekende "houten pop" die door houtbewerker genaamd Geppetto gemaakt werdt mag zeker niet ontbreken in het assortiment van Home Sweet Home. Een origineel cadeau of helemaal hip om de kinderkamer te decoreren!

De houten klokken van Bartolucci, die helemaal volgens de Italiaanse trend zijn en exclusief door Home Sweet Home naar Nederland is gehaald zijn er in verschillende maten en soorten zoals een muurklok, muurklok met een bewegende slinger, muurklok met bewegende ogende en slinger maar ook staande (tafel) klokken om bijvoorbeeld op het nachtkastje te zetten.

De met de hand afgewerkte houten (kinder) klokken is een mooi hulpmiddel voor kinderen die willen leren klok kijken, zorgt ook voor een leuke aankleding van de kinderkamer maar ook het tikken van de klok helpt bovendien om te slapen.

Laat de houten klok personaliseren met een naam


Laat de klok van hout van Bartolucci gelijk door ons personaliseren, waardoor er een uniek product ontstaat met de naam van jouw kind er op. Een origineel en tegelijk persoonlijk cadeau! * De naam kan je tijdens het bestelproces ingeven en wordt 1 op 1 overgenomen, let dus op hoofdletters en leestekens! Je ontvangt de naamsticker los met de klok, deze kunt je dan zelf aanbrengen.

* Let op: Het personaliseren van de klok is niet op elke klok mogelijk.
Collectie Bartoluc | Houten kinderkamerdecoratie