0
Winkelwagen

Klokken & Muziekdozen

Weergave:
 


Bezig met laden...

Houten klokken & muziekdozen Bartolucci online bij Home Sweet Home

Maak de tijd die je hebt als ze baby, peuter en kleuter zijn zo speciaal mogelijk. De houten klokken van het Italiaanse merk Bartolucci biedt voor de kids een speciaal assortiment aan met leuke klokken met verschillende figuren zoals een : lieveheersbeestje, schilpad, koe, hond, poes, bij, kikker en een beer met ballonnen, ook in een vorm van een wolk. Maar ook Pinokkio, de bekende "houten pop" die door houtbewerker genaamd Geppetto gemaakt werdt mag zeker niet ontbreken in het assortiment van Home Sweet Home. Een origineel cadeau of helemaal hip om de kinderkamer te decoreren!

De houten klokken en muziekdozen van Bartolucci, die helemaal volgens de Italiaanse trend zijn en exclusief door Home Sweet Home naar Nederland is gehaald zijn er in verschillende maten en soorten zoals een muurklok, muurklok met een bewegende slinger, muurklok met bewegende ogende en slinger maar ook staande (tafel) klokken om bijvoorbeeld op het nachtkastje te zetten.

De met de hand afgewerkte houten (kinder) klokken is een mooi hulpmiddel voor kinderen die willen leren klok kijken, zorgt ook voor een leuke aankleding van de kinderkamer maar ook het tikken van de klok helpt bovendien om te slapen.

Laat de houten klok personaliseren met een naam

Laat de klok van hout van Bartolucci gelijk door ons personaliseren, waardoor er een uniek product ontstaat met de naam van jouw kind er op. Een origineel en tegelijk persoonlijk cadeau! * De naam kan je tijdens het bestelproces ingeven en wordt 1 op 1 overgenomen, let dus op hoofdletters en leestekens! Je ontvangt de naamsticker los met de klok, deze kunt je dan zelf aanbrengen.

* Let op: Het personaliseren van de klok en/of muziekdoos is niet altijd mogelijk

De Italiaanse unieke collectie muziekdoosjes van Bartolucci is alleen in Nederland bij Home Sweet Home verkrijgbaar.

Bij Home Sweet Home zal je verrast worden van de grote collectie houten met de hand afgewerkte muziekdoosjes, wat ook wel speeldoosjes genoemd wordt. Of je nou op zoek bent naar een muziekdoosje om op bijvoorbeeld een nachtkastje te zetten of om op te hangen. Aan de muziekdoosjes die je aan de muur op kunt hangen door middel van een spijker zit een trekkoord aan. Deze prachtige collectie van het Italiaanse merk Bartolucci is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen bij Home Sweet Home.

Door de rustgevende geluidjes van een muziekdoos helpt het onder andere bij baby’s om heerlijk in slaap te vallen. Doordat jouw baby een slaappatroon of ritueel herkent door steeds dezelfde volgorde voor het slapen gaan aan te houden kan de baby gaan herkennen dat het tijd is om te gaan slapen. Een slaappatroon kan bijvoorbeeld zijn: het verschonen van de luider, een slaapzak aan doen, in bed leggen, liedje zingen en muziekdoosje aanzetten.

De houten muziek (speel) doosjes van Bartolucci, die helemaal volgens de Italiaanse trend zijn en exclusief door Home Sweet Home naar Nederland is gehaald zijn er in verschillende maten en soorten zoals :Lieveheersbeestje, Vogel, Bij, Konijn, Ark van Noach, Kikker, Olifant, Zon en de Maan. Maar ook Pinokkio, de bekende "houten pop" die door houtbewerker genaamd Geppetto gemaakt werd mag zeker niet ontbreken in het assortiment van Home Sweet Home. Een origineel cadeau of helemaal hip om de kinderkamer te decoreren!

 

Collectie Bartoluc | Houten kinderkamerdecoratie