0
Winkelwagen

Wie zijn wij

Home Sweet Home is eind 2011 gestart met een winkel in Dussen, een klein dorp in Noord-Brabant.

Hier vind u een ruim assortiment woonaccessoires en cadeauartikelen van uiteenlopende leveranciers zoals onder andere Clayre & Eef.

De winkel in Dussen heeft 4 koopavonden door de week en is ook op zaterdag open.

Om de capaciteit uit te breiden wordt er in 2013 gestart met een webshop. Uw bestelling uit onze webshop kunt u ook tijdens de openingstijden afhalen, deze keuze kunt u maken tijdens het bestelproces.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze sfeervolle winkel, de openingstijden van Home Sweet Home Dussen zijn:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16:00-20:00 uur
Woensdag: 16:00-20:00 uur
Donderdag: 16:00-20:00 uur
Vrijdag: 16:00-20:00 uur
Zaterdag: 10:00-17:00 uur
Zondag: Gesloten

In onze winkel kunt u contant of met pin betalen.

In 2014 start Home Sweet Home met het maken van Decoratie stickers, op deze manier kunnen we onze klanten persoonlijke teksten laten samenstellen voor op bijvoorbeeld muren en ramen.

Ook het personaliseren van eventuele (cadeau) artikelen is hierbij mogelijk en geeft een leuke meerwaarde. Dit alles wordt gedaan onder ons ecxlusieve merk: Rosami Decoratiestickers.

In 2015 waren wij in het buitenland en raakte in een winkel betoverd door de prachtige houten kinderkamer producten van het merk Bartolucci. In Nederland bleek dat hier geen verkooppunt was, waardoor wij, het team van Home Sweet Home, snel overtuigd waren om als enige in Nederland de verkoop dealer van Bartolucci uit Italië te worden. Hierdoor is ons assortiment nog diverser geworden.

In 2016 is de locatie in Dussen uitgebreid met een stomerij agentschap van stomerij Uniek uit Raamsdonksveer. Dus ook uw stoomgoed is in zeer goede handen bij Home Sweet Home.
​
Vanaf 2019 behoren wij tot het selecte groepje webshops wat bijna het volledige assortiment van Clayre & Eef online aanbied.

De Clayre & Eef collectie, die vooral bekend staat om haar brocante, landelijke en sfeervolle woonaccessoires, is uitgegroeid tot een compleet assortiment van artikelen die van een huis een thuis kunnen maken. 

Kijk rustig rond in de webwinkel van Home Sweet Home Online, neem lekker de tijd, er is genoeg te zien.

Heeft u een vraag over onze service of product ? Neem gerust contact met ons op.
Dit kan per telefoon, per email of via het Contact Formulier.

Ons bezoekadres is :

Home Sweet Home
De Sluis 8
4271 CZ Dussen

T. 06-45822114
E: contact@homesweethomeonline.nl