0
Winkelwagen

Tandenborstelhouder

Weergave:
 

Houten tandenborstelhouders Bartolucci online bij Home Sweet Home

Ook in de badkamer mag het Italiaanse merk Bartolucci niet ontbreken. De Tandeborstelhouders die met de hand worden afgewerkt maakt van het tandenpoetsen geen strijd maar geeft een leuke en educatieve wending aan deze taak die de kinderen liever overslaan.

Kies het figuur wat past bij de klok of muziekdoos die jouw (klein) kind al heeft op zijn of haar slaapkamer.
De zandloper op het figuurtje van bijvoorbeeld Pinokkio of een kikker geeft een leuke "draai" aan de lengte van een goede poetsbeurt. In de kunstof houder kan na afloop van de poetsbeurt de tandenborstel teruggeplaatst worden zodat deze weer klaarstaat voor de volgende keer. Die prachtige glimlach van jouw kind tijdens het tandenpoetsen zal mede mogelijk gemaakt worden door de vrolijke houten tandenborstelhouder met zandloper van Bartolucci.

En lijkt het nu of de kikker een knipoog geeft tijdens het poetsen? Of is het gewoon het enthousiastme waarmee de tandenborstel op en neer gaat. Natuurlijk mogen de papa's, mama's, opa's of oma's ook eens een draai geven aan de zandloper, we weten uit ervaring dat dit echt wel eens gebeurd.

Kies de favoriete houder van jouw kind of jezelf en geniet vaak de volgende dag al van deze leuke badkamer accessoire.
Want ook hier geldt: wat voor 15:00 uur wordt besteld wordt dezelfde dag door Home Sweet Home verzonden!

Laat de tandenborstelhouder personaliseren met een naam*

De tandenborstelhouder Kikker & Lieveheersbeest zijn ook te personaliseren. Een origineel persoonlijk cadeau en heel uniek om hier de naam van bijvoorbeeld jouw kind op te laten zetten.

De naam kan je tijdens het bestelproces ingeven en wordt 1 op 1 overgenomen, let dus op hoofdletters en leestekens! Je ontvangt de naamsticker los met de tandenborstelhouder, deze kun je dan zelf aanbrengen.

* Let op: Het personaliseren van de tandenborstelhouder is dus niet mogelijk bij Pinokkio, de Ballerina en de Fee