Contact

Heeft u vragen of opmerken ? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Alle velden m.u.v. het telefoonnummer zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 06-45822114

Via whatsapp kunt u 24/7 een bericht sturen naar telefoonnummer: 06-45822114 buiten de bovenvermelde tijden zullen wij u zo spoedig mogelijk een reactie geven.

Of wilt u persoonlijk advies ? Kom dan gerust eens langs in de winkel: De Sluis 8 in Dussen

Gaat uw vraag over een reeds geplaatse bestelling? Vermeld dan ook uw bestelnummer zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
Winkelen in Dussen

Een deel van het online aanbod van Home Sweet Home is ook verkrijgbaar in onze winkel in Dussen. Wil je specifiek naar de winkel komen voor een artikel wat je in onze webshop hebt gezien, neem dan voor de zekerheid eerst contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit artikel voorradig is. De winkel in Dussen heeft onder andere 4 koopavonden door de week. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Kom je uit de buurt dan kun je je online bestelling nog sneller in huis hebben door deze af te halen in onze winkel.
Heb je een vvv cadeaukaart gehad ? Deze kun je bij Home Sweet Home zowel in de winkel als in de webshop inwisselen. De webshop giftcard is alleen online te verzilveren.