0
Winkelwagen

Kerstvoorbereidingen

Home Sweet Home is al een tijdje onderweg naar de kerst van 2021 
Terwijl het buiten langzaam donkerder begint te worden en je jezelf 's avonds afvraagt zal ik niet even een lekkere warme trui aandoen? Is het team van Home Sweet Home al druk bezig met de “gezellige donkere dagen voor kerst” die er al weer aan zitten te komen.

Nu zitten we alweer in het herstgetijde, maar toen het nog hartje zomer was en vele van ons heerlijk van de zomervakantie aan het genieten waren, hebben wij bezoekjes gebracht aan verschillende beurzen zowel nationaal als internationaal om kerst/winter inkopen te doen. Naast onze vaste leverancier Clayre & Eef, waar wij ook van bepaalde artikelen aardig wat voorraad hebben ingekocht, hebben wij ook kennis gemaakt met het prachtige assortiment van Dekoratief, Dutch Style, La Galleria en Hbx Natural Living.

 
De voorbereidingen zijn dus al in volle gang. Het kachelhout voor de openhaard in de winkel is al gezaagd en de door ons bestelde winter artikelen druppelen langzaam binnen vanuit onze leveranciers en eigen import.

Ook dit jaar hebben we weer een mooi collectie kunnen samenstellen voor jou, er zitten items bij die enkel bij ons verkrijgbaar zijn! (dus snel leverbaar) Ben je benieuwd ? Neem eens een kijkje in de categorie Nieuw Zodra er nieuwe bestellingen / artikelen binnekomen bij Home Sweet Home, komt het zo ie zo in deze categorie te staan.

Door alle nieuwe artikelen die binnen kwamen en nog gaan komen, raakte ons magazijn al aardig vol en hebben wij ervoor gekozen om een extra opslagruimte bij te plaatsen naast ons winkelpand. Onze magazijn ruimte hebben we nu mooi uitgebreid en de lange meters stelling staan alweer vol met vrolijke kerstmannen, notenkrakers, kransen, rendieren en overige kerstitems die je in de uitgelichte
kerstcategorie kunt vinden, waarmee je eindeloos kunt combineren en bij wegdromen natuurlijk.

GENIET met hoofdletters en laat je verleiden door de sfeer die je enkel bij Home Sweet Home vindt.
 

 
  Miriam van Tilburg     03-10-2021 21:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.