Kerst

Wat zijn jouw plannen met de kerstdagen ? Blijf je heerlijk thuis met bijvoorbeeld je partner en / of gezin of ga je dineren bij vrienden, familie of kennissen? Home Sweet Home heeft een ruim assortiment om van jouw feestdagen een groot succes te maken.

Speciaal voor jou hebben wij de categorie kerst onderverdeeld in meerdere categorien zodat je in één opslag een kerst of cadeau item vindt naar waar je op zoekt bent.

Wil je een sfeervolle gedekte tafel hebben 's morgens bij het ontbijt of tijdens het feestmaal neem dan eens een kijkje bij keuken en tafel textiel. Breng meer sfeer aan met de prachtige tafelkleden, tafellopers en / of placemats van Clayre & Eef, presenteer je broodjes in een broodmandje en geef nog een
finishing touch met de katoenen servetten. Al het textiel is verkrijgbaar in talloze dessins en kleuren. Door een artikel filter wat wij hebben ingesteld kun je makkelijk op soort of afmeting zoeken.

Zelfs de afwas kan in style gedaan worden met de thee / keukendoeken van hetzelfde dessin als je tafeltextiel. Maar het begint al tijdens het koken. Een keukenschort mag zeker niet ontbreken, hiermee bescherm je je kerstoutfit, met de ovenhandschoenen in style haal je makkelijk jouw heerlijke maaltijd uit de oven en met de pannenlappen haal je de pan van het vuur af.

Voor de gedekte tafel hebben wij ook allerlei items zoals servies, dienbladen, mokken,  kannen of bijvoorbeeld een ijsemmer.

Kerstversiering en decoratie vind je bij Home Sweet Home Online in allerlei soorten en maten, zowel kerstballen / hangers voor in de kerstboom, kransen, kerstmannen, notenkrakers raamdecoratie stickers, kandelaars en kaarsen. Maar wat dacht je van een sinterklaas of kerst jute zak met jouw persoonlijke tekst erop ? Leuk om alle cadeautjes in te doen.
Kortom bij Home Sweet Home vind je alles om sfeervol de feestdagen door te komen.