Wat is de levertijd ?

Wanneer een artikel bij ons op voorraad is, streven wij ernaar om de bestelling binnen 1 werkdag te verzenden. De verwachte levertijd zal altijd bij het artikel worden aangegeven. Wanneer van een artikel de verwachte levertijd door omstandigheden niet kan worden gehaald, stellen wij jou zo spoedig mogelijk op de hoogte van de verwachte levertijd.

Heb je tijdens het bestelproces aangegeven om de bestelling in de winkel af te halen, dan krijg je zodra jouw bestelling klaar staat een bericht per e-mail.

Wanneer je meerdere artikelen bij Home Sweet Home hebt besteld proberen wij deze producten in één zending bij jou af te leveren. De levertijd van de bestelling wordt in dit geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Indien er bij een artikel een andere levertijd staat aangegeven dan 1-2 werkdagen dan kun je ervan uitgaan dat deze afwijkende levertijd correct is. Twijfel je of het product op tijd geleverd kan worden? Neem dan contact met ons op via contact@homesweethomeonline.nl. Wij controleren de levertijd graag voor je.

*Let op! Wij zijn afhankelijk van PostNL. Wanneer er bij PostNL vertraging is kan het zijn dat je de bestelling een dag later ontvangt. Invloeden van buitenaf zoals slecht weer, druk verkeer of calamiteiten kunnen de bezorgschema's in de war brengen. Wij geven geen bezorggaranties.

Wij verzoeken je de track en tracé die je van ons krijgt goed in de gaten te houden. Mocht je het pakket na 5 werkdagen (na verzending) nog niet hebben ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij jou vriendelijk jouw ordernummer bij de hand te houden

Zodra de bestelling bij Home Sweet Home is ingepakt en verzendklaar staat dan krijg je een email met daarin de track & trace code zodat je het pakket kunt volgen.
Winkelen in Dussen

Een deel van het online aanbod van Home Sweet Home is ook verkrijgbaar in onze winkel in Dussen. Wil je specifiek naar de winkel komen voor een artikel wat je in onze webshop hebt gezien, neem dan voor de zekerheid eerst contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit artikel voorradig is. De winkel in Dussen heeft onder andere 4 koopavonden door de week. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Kom je uit de buurt dan kun je je online bestelling nog sneller in huis hebben door deze af te halen in onze winkel.
Heb je een vvv cadeaukaart gehad ? Deze kun je bij Home Sweet Home zowel in de winkel als in de webshop inwisselen. De webshop giftcard is alleen online te verzilveren.