0
Winkelwagen

Kinderkamer Decoratie

Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

De unieke houten kinderkamer producten uit Italië van het merk Bartolucci is in Nederland alleen bij Home Sweet Home verkrijgbaar.

De woorden van Bartolucci uit Italië zijn niet voor niets: Hout is ons "materiaal"! Een levend materiaal waarvan zij unieke, gewaardeerde items creëren gevuld met emotie. Te denken aan geschenken en collector´s items zoals: woonaccessoires en decoratie artikelen voor de kinderkamer zoals klokken, fotolijsten, lampen, naambordjes, groeimeters, muziekdoosjes wat gemaakt wordt in Italië. Elk product is gemaakt op basis van een origineel ontwerp en is met de hand afgewerkt.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Bartolucci, daarom zijn zij ook constant bezig met verbeteringen. Elke dag is een kans voor Bartolucci om te verbeteren en te experimenteren met nieuwe aspecten. In de werkplaats van een ambachtsman stopt het werk immers nooit. Met de grote Italiaanse traditie van kunst in timmerwerk en snijwerk creëert Bartolucci, met hun unieke en originele houten artikelen, de magie van hout in elk huis.

De dagelijkse inzet, toewijding aan het harde werk, aandacht voor sociaal welzijn van de omgeving, respect voor het milieu, aandacht voor menselijke relaties, stimulans voor creativiteit: dit zijn de belangrijkste aspecten die altijd in het hart van het bedrijf Bartolucci uit Italië zijn geweest.

De houten decoratie producten van Bartolucci zijn Duurzaam & Tijdloos

Bartolucci maakt gebruik van hout uit FSC-gecertificeerde plantages en de verven voldoen aan de Europese normen, in overeenstemming met de ecologische en sociale duurzaamheid. Bartolucci creaties zijn prachtig en bieden emoties, zijn duurzaam en tijdloos.

Veel producten zijn te personaliseren

De houten producten van Bartolucci, die helemaal volgens de Italiaanse trend zijn ontworpen en uitgevoerd zijn exclusief door Home Sweet Home naar Nederland gehaald. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en veel producten zijn zelfs te personaliseren door bijvoorbeeld de naam van jouw kind er op te plakken.

Bij Home Sweet Home zal u verrast worden van de grote collectie houten met de hand afgewerkte artikelen van Bartolucci, kijk eens rustig rond en bestel eenvoudig online!