Plakinstructie Stickers

Heb je onlangs bij Home Sweet Home Online een decoratiesticker gekocht en heb je de plakinstructies, die bij de bestelling geleverd wordt, niet meer ? Deze kun je
hier alsnog downloaden.

Er zijn 2 verschillende pdf bestanden :

Handleiding stickers voor bijvoorbeeld : Kliko | Raam | Muur | Deur en alle ander gladde achtergronden. Deze stickers zijn maar eenmalig te plakken en zijn niet herbruikbaar.

Handleiding stickers herbruikbaar voor bijvoorbeeld op het raam of spiegel : Dit wordt ook wel dubbelzijdig statisch herbruikbare vinyl (static stick) genoem en is aan te brengen op gladde oppervlakken zoals : glas (Raam/Spiegel) of gelakt metaal (Koelkast)

Deze stickers zijn herpositioneerbaar en herbruikbaar. De indeling / positie van de stickers kun je (als het meerdere onderdelen bevat) zelf bepalen, zo kun je het bijvoorbeeld ook verdelen over 2 ramen.

Herbruikbare statische raamstickers laten geen lijmresten achter, kunnen aan beide kanten gebruikt worden en kunnen meerdere keren gebruikt worden. Wil je een statische raamsticker opnieuw gebruiken, kun je deze indien nodig even onder de kraan afspoelen, droogmaken en schoon en droog bewaren.


 
Winkelen in Dussen

Een deel van het online aanbod van Home Sweet Home is ook verkrijgbaar in onze winkel in Dussen. Wil je specifiek naar de winkel komen voor een artikel wat je in onze webshop hebt gezien, neem dan voor de zekerheid eerst contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit artikel voorradig is. De winkel in Dussen heeft onder andere 4 koopavonden door de week. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Kom je uit de buurt dan kun je je online bestelling nog sneller in huis hebben door deze af te halen in onze winkel.
Heb je een vvv cadeaukaart gehad ? Deze kun je bij Home Sweet Home zowel in de winkel als in de webshop inwisselen. De webshop giftcard is alleen online te verzilveren.