Houten nachtlampjes

Weergave:
 

Onmisbaar in de kinderkamer: een (nacht) lampje van het Italiaanse merk Bartolucci


Met een nachtlampje van het merk Bartolucci is het nooit helemaal donker in huis en hoeft jouw kind niet bang te zijn, dat geeft een veilig gevoel. Met deze mooie houten nachtlampjes voor baby’s en kinderen heeft jouw kind altijd een lichtje bij de hand en zullen ze heerlijke zoete dromen hebben.

De met de hand afgewerkte houten nachtlampje voor in het stopcontact is een mooi hulpmiddel voor kinderen en is eigenlijk onmisbaar in de kinderkamer of babykamer. Kinderen zijn vaak bang in het donker en durven niet te gaan slapen.  Door een nachtlampje maakt het de kamer van jouw kind een stuk aangenamer.  Met een nachtlampje van Bartolucci in de vorm van een Ballerina, Lieveheersbeestje, Pinokkio, Vis, Uil of een vogeltje maakt het ook nog eens erg sfeervol. Bestel vandaag nog bij Home Sweet Home.

 

Home Sweet Home biedt een breed assortiment aan met unieke kinderkamer decoratie artikelen


Naast de nachtlampjes zijn er ook bjivoorbeeld klokken, fotolijstjes, muziekdoosjes en andere prachtige decoratie artikelen van het merk Bartolucci, die exlusief door Home Sweet Home naar Nederland zijn gehaald.

Hout is ons "materiaal"! De woorden van Bartolucci! Een levend materiaal waaruit hun unieke, gewaardeerde items creëren gevuld met emotie. Te denken aan geschenken en collector´s items zoals: woonaccessoires en speelgoed zoals klokken, fotolijsten, lampen, naambordjes wat gemaakt wordt in Italië. Elk product is gemaakt op basis van een origineel ontwerp en is met de hand afgewerkt.

Bartolucci maakt gebruik van hout uit FSC-gecertificeerde plantages en de verven voldoen aan de Europese normen, in overeenstemming met de ecologische en sociale duurzaamheid. Bartolucci creaties zijn prachtig en bieden emoties, zijn duurzaam en tijdloos.