0
Winkelwagen

Houten muziekdoos

Weergave:
 


Bezig met laden...

De Italiaanse unieke collectie muziekdoosjes van Bartolucci is alleen in Nederland bij Home Sweet Home verkrijgbaar.


Bij Home Sweet Home zal je verrast worden van de grote collectie houten met de hand afgewerkte muziekdoosjes, wat ook wel speeldoosjes genoemd wordt. Of je nou op zoek bent naar een muziekdoosje om op bijvoorbeeld een nachtkastje te zetten of om op te hangen. Aan de muziekdoosjes die je aan de muur op kunt hangen door middel van een spijker zit een trekkoord aan. Deze prachtige collectie van het Italiaanse merk Bartolucci is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen bij Home Sweet Home.

Door de rustgevende geluidjes van een muziekdoos helpt het onder andere bij baby’s om heerlijk in slaap te vallen. Doordat jouw baby een slaappatroon of ritueel herkent door steeds dezelfde volgorde voor het slapen gaan aan te houden kan de baby gaan herkennen dat het tijd is om te gaan slapen. Een slaappatroon kan bijvoorbeeld zijn: het verschonen van de luider, een slaapzak aan doen, in bed leggen, liedje zingen en muziekdoosje aanzetten.

De houten muziek (speel) doosjes van Bartolucci, die helemaal volgens de Italiaanse trend zijn en exclusief door Home Sweet Home naar Nederland is gehaald zijn er in verschillende maten en soorten zoals :Lieveheersbeestje, Vogel, Bij, Konijn, Ark van Noach, Kikker, Olifant, Zon en de Maan. Maar ook Pinokkio, de bekende "houten pop" die door houtbewerker genaamd Geppetto gemaakt werd mag zeker niet ontbreken in het assortiment van Home Sweet Home. Een origineel cadeau of helemaal hip om de kinderkamer te decoreren!

 

Personaliseren is ook mogelijk.

Laat de muziekdoos van hout van Bartolucci gelijk door ons personaliseren, waardoor er een uniek product ontstaat met de naam van jouw kind er op. * De naam kan je tijdens het bestelproces ingeven en wordt 1 op 1 overgenomen, let dus op hoofdletters en leestekens! Je ontvangt de naamsticker los met de klok, deze kun je dan zelf aanbrengen.

* Let op: Het personaliseren is niet op elke muziekdoos mogelijk.