0
Winkelwagen

Vw Volkswagen T1

Weergave:
 

Artikelen van het wereldberoemde merk VW Volkswagen T1 verkrijgbaar bij Home Sweet Home


In deze categorie vindt u een mooie verzameling van het wereldberoemde merk VW T1.

Van sleutelhangers tot thermometers en van mooie 3d blikken met de afbeelding van de Volkswagen T1 erop tot spaarpotten van het bekende merk.

De blikken zijn overigens foodsafe dus te gebruiken om jouw lekkernij in te bewaren, maar wij begrijpen dat een verzamelaar dat zonde vindt en het blik of spaarpot liever aan zijn verzameling wil toevoegen. Het nostalgische model van de Volkswagen T1 laat toch bij menig persoon het hart altijd even sneller slaan. Wie kijkt er niet altijd even net wat langer naar dat busje van vroeger die ook veel als camper werden gebruikt. Het is niet voor niets een populaire variant van trouwauto op dit moment, onze verzameling van artikelen van Volkswagen maakt dat dan ook een origineel cadeau om aan het bruidspaar te geven bijvoorbeeld.

Ben je een verzamelaar die zo in een aflevering van “help mijn man heeft een hobby” kan, dan heeft Home Sweet Home ook een mooi strandlaken zodat je gewoon mee op vakantie kan met jouw favoriete T1 erop afgebeeld.

Op alle artikelen van Nostalgic Art & VW Collection by BRISA zit een officiële licentie op het merk en afbeelding van VW.