0
Winkelwagen

Thermometer

Weergave:
 

Een blikvanger voor ieder huis: De thermometer van Nostalgic Art


De retro thermometers van Nostalgic Art zijn van metaal. Ze zijn gebogen en hebben twee voorgeboorde gaten, zodat je het makkelijk kan bevestigen aan de muur.

De thermometers met een retro nostalgische style zijn niet alleen een blikvanger voor binnenshuis maar sieren ook zeker de tuin!
Wereldberoemde merken met officiële licentie

Het is een official licensed product en is een charmante en tijdloze aanvulling op uw interieur.

De afbeeldingen van populaire en wereldberoemde merken zoals, Harley Davidson, Route 66, John Deere, VW Volkswagen T1, Coca Cola & BMW worden schitterend geaccentueerd door middel van briljante kleuren, een glanzende laklaag en het geeft een nostalgisch effect.

De thermometers van Nostalgic Art hebben een beschermende laklaag en je kan de temperatuur aflezen in Celcius en Fahrenheit.
Cadeau voor iedereen

In de categorie van Nostalgic Art zul je geschenken met retro ontwerpen vinden die voor iedereen en elk huis zijn en wil je als verzamelaar net dat ene collector’s item hebben, zoek je een leuk stoer cadeau voor een verjaardag, gewoon zomaar of als extra aanvulling op je (industriele) intereur, de producten van Nostalgic-Art zijn eindeloos voor veel doeleinden te gebruiken. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de producten.