0
Winkelwagen

Kliko Container

Weergave:
 


Bezig met laden...

Sticker voor jouw afvalcontainer van het merk Rosami bestel je bij Home Sweet Home

Zoek je originele stickers voor je afvalcontainer? Wil jij jouw kliko pimpen ? Je container ziet er een stuk vrolijker uit én je kunt jouw container er zo uit halen als die tussen alle andere kliko's langs de weg staat.

In het assortiment van Home Sweet Home zijn er verschillende stickers voor jouw afvalcontainer. Bijvoorbeeld een sticker voor het papier, gft, plactic afval en restafval met huisnummer. Er zijn ook stickers met teksten verkrijgbaar zoals voor op de gft afvalbak: snijbloemen, kastanjes, snoeiafval, mest, appel & fruit. De woorden zijn zo gemaakt dat het net lijkt op het bekende bordspel scrabble / wordfeud of op een puzzel. Voor op de papiercontainer staan de woorden : tijdschriften, karton, dozen, post, oud papier, kranten. Maar ook stickers met lieveheersbeestjes, vlinders of een tak heeft Home Sweet Home in het assortiment opgenomen.

De sticker is waterproof en is bestand tegen alle weersomstandigheden en is is in verschillende kleuren leverbaar, kijk op de kleurenkaart bij het artikel om jouw kleur uit te kiezen.

Staat jouw sticker er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij maken een sticker naar jouw wens.

Bij de bestelling van een sticker krijg je een plakinstructie meegeleverd, waardoor het plakken en aanbrengen nog eenvoudiger en sneller gaat! Goede voorbereiding is het halve werk.

Waterproof | Snel leverbaar via PostNL | Veilig betalen met o.a. Ideal | Met plakinstructies | Eigen ontwerp mogelijk | Op diverse gladde ondergronden mogelijk | Afhalen mogelijk