0
Winkelwagen

Overig

Weergave:
 

Producten van Nostalgic Art: De specialist in nostalgische decoratie & collector's items.


In deze categorie vindt je producten van Nostalgic-Art. Denkende aan bijvoorbeeld spiegels, een theepot of metaalborden. Nostalgic-Art is de specialist voor nostalgische geschenken, collector's items en decoratie artikelen met een retro uitstraling zoals metalen blikken, klokken, borden, doosjes pepermunt, handdoeken, spaarpotten, tassen  & thermometers voor buiten, van bekende merken & klassieke reclames zoals: VW Volkswagen T1, Coca-Cola, Harley-Davidson, Mini Cooper, Route 66 & John Deere.
Metalen producten met klassieke reclames, filmsterren en wereldberoemde merken

Bij Nostalgic-Art wordt alles wat oud is weer nieuw. De metalen producten zijn voorzien van nostalgische beelden met klassieke reclames, filmsterren en wereldberoemde merken erop. Alle producten van Nostalgic-Art hebben een officiële licentie.

Voor iedereen en elk huis, zul je geschenken met retro ontwerpen vinden. Wil je als verzamelaar net dat ene collector’s item hebben, zoek je een leuk stoer cadeau voor een verjaardag, gewoon zomaar of als extra aanvulling op je (industriele) intereur, de producten van Nostalgic-Art zijn eindeloos voor veel doeleinden te gebruiken. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de producten, zodat jij straks je muur, keuken, kast, woonkamer of bijvoorbeeld je garage kan versieren met het design van vroeger, maar met de kwaliteit van nu!