0
Winkelwagen

Kinderkamer

Weergave:
 


Bezig met laden...

Ontdek het merk Rosami decoratiestickers hier bij Home Sweet Home

Wil je voor jouw kind een sprookjesachtige kinderkamer hebben ? Of ben je op zoek naar leuke decoratiestickers voor o.a. op de muur, deur, of raam of voor 1001 andere mogelijkheden? Dan heeft Home Sweet Home voor jou de pasklare oplossing met het merk Rosami. Tover de kinder / baby kamer in enkele minuten om naar een kamer vol met sprookjes denkende aan een Fee, Eenhoorn, Prinses, Ridders, Kastelen en nog veel meer. De muurstickers voor de babykamer en kinderkamer zijn eenvoudig op de muur aan te brengen.

Maak met een muursticker de kinderkamer compleet. Het geeft de slaapkamer net de finishing touch. Te denken valt aan muurstickers in een bepaald thema of aan teksten op de muur. Een persoonlijke sticker met de naam van je kind op de muur in stoere of sierlijke letters, een snel racekamer of juist hele lieve dieren en figuren, het is allemaal mogelijk.

Maar ook kun je de kindermeubels nog specialer maken door gebruik te maken van meubelstickers. Erg mooi op de kast en het geeft meteen een hele andere uitstraling als je de stickers gebruikt op bijvoorbeeld een kast, een stoel of een speelgoedkist.

In het assortiment van Home Sweet Home is er altijd wel een decoratiesticker te vinden, die precies in de kamer past. Mocht dat niet zo zijn, neem gerust contact met ons. Wij kunnen stickers naar jouw wens maken.

Bij de bestelling van een sticker krijg je een plakinstructie meegeleverd, waardoor het plakken en aanbrengen nog eenvoudiger en sneller gaat! Goede voorbereiding is het halve werk.

In verschillende maten en kleuren leverbaar | Met plakinstructies | Mogelijk om op diverse gladde ondergronden te plakken | Afhalen mogelijk