0
Winkelwagen

3d voorraad blikken

Weergave:
 

Een voorraad blik van Nostalgic Art : De blikvanger voor elk huis


Deze speciale blikken van het merk Nostalgic Art zijn niet alleen handig als voorraad blik maar is tevens ook een echte blikvanger op elke plank/kast of ontbijttafel. De afbeeldingen van populaire en bekende merken worden schitterend geaccentueerd door middel van briljante kleuren, een glanzende laklaag en het geeft een nostalgisch effect. Het is een official licensed product en is een charmante en tijdloze aanvulling op uw interieur.

Deze blikken zijn niet alleen handig om bijvoorbeeld in de garage alle moertjes en boutjes in te bewaren maar kan ook als koekjestrommel en/of als decoratie in je keuken gebruikt worden. Of geef je hond een lekker hondenkoekje uit dit blik en de hond zal al heel snel het geluid herkennen van het openen van de metalen 3D blik.

 

In verschillende soorten & maten verkrijgbaar bij Home Sweet Home


Home Sweet Home verkoopt deze blikken van het merk Nostalgic Art in verschillende soorten en maten. Het varieert van blikken voor de honden/puppies en katten/kittens liefhebbers met dogs and puppies en cats and kittens erop. Voor de stoere man heeft Home Sweet Home de Gasoline blik, voor de VW T1 verzamelaars een Originel Ride Bulli, let's get lost of good things volkswagen 3d blik, maar ook voor de Harley-Davidson, Route 66, Coca-Cola & John Deere ( Amerikaanse tractor- en landbouwmachinefabrikant) liefhebber zijn er blikken. Het formaat van sommige blikken is bijzonder geschikt voor het opbergen van kleine voedingsmiddelen zoals theezakjes, ingrediënten of specerijen. Maar het biedt ook een ruimte voor prullaria. De grote deksel kan makkelijk worden geopend en gesloten. Verscheidene blikken kunnen eenvoudig op elkaar worden gestapeld voor extra gebruiksgemak.

De blikken zijn gemaakt van stevig plaatmetaal. De deksel sluit stevig/strak, zodat voedsel ( koffie, meel en granen bijvoorbeeld) langer vers blijven. Deze blikken zijn dus geschikt om eten in te bewaren, wat u kunt herkennen aan het symbool wat onderaan op het blik staat. De blikken zijn niet vaaswasbestendig.

Belangrijke kenmerken van de blikken van Nostalgic Art zijn:

Stevig materiaal
3D / reliëf
Afneembare deksel
Niet vaaswasbestendig
  dit product is geschikt om Levensmiddelen in te bewaren
Veel verschillende soorten & maten
official licensed product