0
Winkelwagen

Houten kerstboomhangers

Home Sweet Home online: Een ruime keuze aan houten decoratie producten, ook kerst artikelen!


De houten kersthangers van het Italiaanse merk Bartolucci, die met de hand zijn afgewerkt, biedt voor jou en de kinderen een speciaal assortiment aan met leuke kerstboomhangers met verschillende figuren zoals een : kerstboom, kerstman, lieveheersbeestje, kat op skies, varken, sneeuwman en een vogel met een kertsmuts op.

Maar ook Pinokkio, de bekende "houten pop" die door houtbewerker genaamd Geppetto gemaakt werd mag zeker niet ontbreken in het assortiment van Home Sweet Home. Een origineel cadeau of helemaal hip om de kerstboom en/of kinderkamer te decoreren!

 

Bartolucci: Unieke & originele houten producten met een hoge kwaliteit.


Bij Bartolucci staat kwaliteit hoog in het vaandel en zijn ook constant bezig met verbeteringen. Elke dag is een kans voor Bartolucci om te verbeteren en te experimenteren met nieuwe aspecten van ons werk. In de werkplaats van een ambachtsman stopt het werk immers nooit. Met de grote Italiaanse traditie van kunst in timmerwerk en snijwerk creëert Bartolucci, met hun unieke en originele houten artikelen, de magie van hout in elk huis.

Bij Home Sweet Home zal u verrast worden van de grote collectie houten met de hand afgewerkte artikelen van Bartolucci, kijk eens rustig rond en bestel online. Afhalen is ook mogelijk!