0
Winkelwagen

Houten deurkloppers

Deurklopper van hout | Kinderkamer Decoratie Bartolucci


De houten deurkloppers van het Italiaanse merk Bartolucci, die exclusief door Home Sweet Home naar Nederland zijn gehaald, zijn met de hand afgewerkt en zorgt voor een leuke aankleding van bijvoorbeeld de kinderkamer.

De slaapkamer is voor jouw kind zijn of haar eigen domein, echt een fijne speel- en slaapplek. Een deurklopper op de deur van de kinderkamer maakt deze gedachte helemaal compleet.

 

Een naam op het product van Bartolucci? Dat kan bij Home Sweet Home


Nog unieker maakt het dat je de deurkloppers kunt personaliseren met bijvoorbeeld de naam van jouw kind erop waardoor er een uniek product ontstaat. *

De deurkloppers zijn met verschillende figuren verkrijgbaar, zoals het ark van Noach, een lieveheersbeestje en natuurlijk mag de bekende houten pop Pinokkio ook niet ontbreken in het assortiment van Home Sweet Home.

Bij Home Sweet Home zal je verrast worden van de grote collectie houten met de hand afgewerkte artikelen van het Italiaanse merk Bartolucci, kijk eens rustig rond en bestel veilig online.

Bartolucci maakt gebruik van hout uit FSC-gecertificeerde plantages en de verven voldoen aan de Europese normen, in overeenstemming met de ecologische en sociale duurzaamheid. Bartolucci creaties zijn prachtig en bieden emoties, zijn duurzaam en tijdloos.

* De naam mag je tijdens het bestelproces ingeven en wordt 1 op 1 overgenomen, let dus op hoofdletters en leestekens!
Je ontvangt de naamsticker los met de kapstok, deze kun je dan zelf aanbrengen.