0
Winkelwagen

Geslaagd Stickers

Weergave:
 

Hoera, geslaagd ! Een leuke raamsticker voor iemand die een mijlpaal bereikt heeft vind je hier.


Je hoeft alleen het juiste formaat aan te geven, zoals de juiste kleur te kiezen. En eventueel, afhankelijk van de sticker keuze, een naam naar wens in te geven tijdens de bestelling.

Ben je geslaagd en heb je jouw diploma gehaald dan wil je dat toch de rest van de wereld laten weten ! Reden voor een feestje toch ? Kijk hier voor een leuke "geslaagd" sticker.  Twijfel niet langer, maak je raam vetvrij en bestel gelijk online bij Home Sweet Home een stickers met geslaagd erop !

Ben je op zoek naar andere leuke decoratiestickers voor o.a. op de muur, deur, of raam of voor 1001 andere mogelijkheden? Dan heeft Home Sweet Home voor jou de pasklare oplossing. Of dat dan gaat om een naamsticker voor op jouw deur of om een tekst sticker met een persoonlijk gedicht voor op de slaapkamermuur gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos met ons product. Het merk is decoratiesticker is Rosami, maar er kennis mee en je hebt gelijk een eyecatcher in jouw huis!

In het assortiment van Home Sweet Home is er altijd wel een decoratiesticker te vinden, die precies in de kamer past. Mocht dat niet zo zijn, neem gerust contact met ons. Wij kunnen stickers naar jouw wens maken.

Bij de bestelling van een sticker krijg je een plakinstructie meegeleverd, waardoor het plakken en aanbrengen nog eenvoudiger en sneller gaat! Goede voorbereiding is het halve werk.

In verschillende maten en kleuren leverbaar | Weerbestendig | Met plakinstructies | Eigen ontwerp mogelijk | Mogelijk om op diverse gladde ondergronden te plakken | Afhalen mogelijk