0
Winkelwagen

Cijfers hout dieren

Weergave:
 


Bezig met laden...

Kinderkamer decoratie: Houten cijfers met verschillende figuren / dieren

Het Italiaanse merk Bartolucci, die al zijn houten producten met de hand afwerkt, heeft in het assortiment ook houten cijfers met verschillende figuren zoals een : hond, kikker, lieveheersbeest, beer, bij, konijn, paard, vlinder of een poes erop. Iedere cijfer heeft een eigen dier. Een origineel cadeau of helemaal hip om bijvoorbeeld de kinderkamer te decoreren! Het bevestigen van de cijfers zou jij door middel van dubbelzijdige tape kunnen doen.

Er zijn ook kleinere letters verkrijgbaar en de cijfers mogen natuurlijk ook niet ontbreken in het assortiment.

Ruim assortiment van het merk Bartolucci online bij Home Sweet Home


Naast de houten cijfers zijn er ook bijvoorbeeld klokken, fotolijstjes, muziekdoosjes en andere prachtige decoratie artikelen van het merk Bartolucci. Het ruime assortiment zijn exlusief door Home Sweet Home naar Nederland gehaald.

Hout is ons "materiaal"! De woorden van Bartolucci! Een levend materiaal waaruit hun unieke, gewaardeerde items creëren gevuld met emotie. Te denken aan geschenken en collector´s items zoals: woonaccessoires en speelgoed zoals klokken, fotolijsten, lampen, naambordjes wat gemaakt wordt in Italië. Elk product is gemaakt op basis van een origineel ontwerp en is met de hand afgewerkt.

Bartolucci maakt gebruik van hout uit FSC-gecertificeerde plantages en de verven voldoen aan de Europese normen, in overeenstemming met de ecologische en sociale duurzaamheid. Bartolucci creaties zijn prachtig en bieden emoties, zijn duurzaam en tijdloos