Alfabet letters hout groot

Kinderkamer decoratie: Alfabet letters groot met verschillende dieren


Het Italiaanse merk Bartolucci, die al zijn houten producten met de hand afwerkt, heeft in het assortiment ook houten letters van het hele alfabet met verschillende figuren zoals een : hond, kikker, vogel, bij, varken en een pinguin erop. Iedere alfabetische letter heeft een eigen dier. Een origineel cadeau of helemaal hip om bijvoorbeeld de kinderkamer te decoreren! Het bevestigen van de letters zou jij door middel van dubbelzijdige tape kunnen doen.

Er zijn ook kleinere letters verkrijgbaar en de cijfers mogen natuurlijk ook niet ontbreken in het assortiment.

Ruim assortiment van het merk Bartolucci online bij Home Sweet Home


Naast de houten letters zijn er ook bijvoorbeeld klokken, fotolijstjes, muziekdoosjes en andere prachtige decoratie artikelen van het merk Bartolucci. Het ruime assortiment zijn exlusief door Home Sweet Home naar Nederland gehaald.

Hout is ons "materiaal"! De woorden van Bartolucci! Een levend materiaal waaruit hun unieke, gewaardeerde items creëren gevuld met emotie. Te denken aan geschenken en collector´s items zoals: woonaccessoires en speelgoed zoals klokken, fotolijsten, lampen, naambordjes wat gemaakt wordt in Italië. Elk product is gemaakt op basis van een origineel ontwerp en is met de hand afgewerkt.

Bartolucci maakt gebruik van hout uit FSC-gecertificeerde plantages en de verven voldoen aan de Europese normen, in overeenstemming met de ecologische en sociale duurzaamheid. Bartolucci creaties zijn prachtig en bieden emoties, zijn duurzaam en tijdloos.

Winkelen in Dussen

Een deel van het online aanbod van Home Sweet Home is ook verkrijgbaar in onze winkel in Dussen. Wil je specifiek naar de winkel komen voor een artikel wat je in onze webshop hebt gezien, neem dan voor de zekerheid eerst contact met ons op om er zeker van te zijn dat dit artikel voorradig is. De winkel in Dussen heeft onder andere 4 koopavonden door de week. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Kom je uit de buurt dan kun je je online bestelling nog sneller in huis hebben door deze af te halen in onze winkel.
Heb je een vvv cadeaukaart gehad ? Deze kun je bij Home Sweet Home zowel in de winkel als in de webshop inwisselen. De webshop giftcard is alleen online te verzilveren.