0
Winkelwagen

WAT IS DE LEVERTIJD ?

Home Sweet Home kan niet meer garanderen dat u pakket voor kerst bij u in huis is, door de extreme drukte bij de vervoerders zoals PostNL.

Woont u in de buurt van Dussen ? Dan bezorgen wij op dit moment gratis voor u, zodat u uw bestelling sneller in huis heeft.

Bij het artikel staat omschreven wat de levertijd is. Staat er bijvoorbeeld 1 tot 2 werkdagen, dan betekent dat het bij ons uiterlijk de 2e werkdag verzonden gaat worden.

Zodra de bestelling bij Home Sweet Home is ingepakt en verzendklaar staat dan krijgt u een email met daarin de track & trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

Onderstaande schema kunt u aanhouden qua bezorgdagen, echter is het nu, door de Corona en de feestdagen die voor de deur staan ontzettend druk bij PostNL, waardoor wij niet meer kunnen garanderen dat het pakket dan de volgende dag geleverd wordt.

 

Verzendklaar voor 17:00   Bezorgdag:   
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Twijfelt u of het product op tijd geleverd kan worden? Neem dan contact met ons op via contact@homesweethomeonline.nl. Wij controleren de levertijd graag voor u.

*Let op! Wij zijn afhankelijk van PostNL. Wanneer er bij PostNL vertraging is kan het zijn dat u de bestelling een dag later ontvangt. Invloeden van buitenaf zoals slecht weer, druk verkeer of calamiteiten kunnen de bezorgschema's in de war brengen. Wij geven geen bezorggaranties. Wij verzoeken u de track en tracé die u van ons krijgt goed in de gaten te houden.